Netradiční a luxusní modelované dorty a recepty

Informace o albu

01_16.jpg
Album: Smrčky - fotopostup
Postup z roku 2009. Smrčky jsem dělala z mléčné hmoty, salkové hmoty i belgického fondánu. Vše jde použít. S pravým marcipánem by to šlo taky.
Počet fotek: 9
Poslední fotku přidal/a cukrarinka dne 25.01.2013 08:19

Prohlédnout album

Galerie fotek > Smrčky - fotopostup


01_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 783



02_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 645



03_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 620



04_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 607



05_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 631



06_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 601



07_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 613



08_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 594



09_t1.jpg

Datum: 25.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Zobrazené: 729

Vygenerované za: 0.77 sekund
4,411,004 návštěv