Netradiční a luxusní modelované dorty a recepty

Prohlédnout fotku

Galerie fotek > Ovocný dortík s punčovinou - FOTOPOSTUP První fotka Předcházející fotka Další fotka Poslední fotka
06.jpg
Ušleháme si šlehačku se ztužovačem. Já jsem v tomto případě použila na forku o průměru 26 cm celkem 330 g rostlinné šlehačky, 100 g jahodového Zeesanu a 100 g studené vody. Můžete použít i jinou příchuť, třeba jogurtovou nebo čokoládovou nebo neutrální anebo příchuť podle druhu ovoce. Lze použít i želatinový ztužovač nebo obyčejný ztužovač šlehačky. V tom případě použijte 500 ml živočišné nebo rostlinné šlehačky.

Datum: 21.01.2013
Přidal/a: cukrarinka
Rozměr: 640 x 480 pixely
Velikost: 114.89kB
Zobrazené: 1354
Vygenerované za: 0.11 sekund
4,406,736 návštěv